Pizza...

de lilik in Pizza, 14 Noi 2010 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 300 gr faina
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata (sau 1/2 de plic uscata)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei de masline

pt pizza:

  • salam
  • cascaval
  • 1 ardei gras potrivit(chiar mic)
  • 100 ml suc de rosii
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza...:

facem un aluat din ingredientele de mai sus pe care il vom framanta pana se dezlipeste de maini si este foarte elastic,dupa care il punem intr-un vas la crescut pana isi dubleaza volumul(circa 1 ora).

intre timp punem sucul de rosii intr-un vas si il amestecam cu busuiocul si putina sare;radem cascavalul,taiem fasii salamul si ardeiul.

cand e destul de crescut intindem o foaie cu mana direct in tava pe care o vom folosi si o ungem cu sucul de rosii,presaram cascaval,punem salamul si feliile de ardei,apoi dam la cuptorul preancalzit la 200° timp de cca 20 min(controlam intre timp).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza...-0
Pizza...-1
Pizza...-2
Pizza...-3

COMENTARII (11)

mihaelar63

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:25

ce buna trebuie sa fie pizaa ta !!!arata deosebit

lilik

lilik 1

24.11.2010, 11:05

multumesc mihaela

babi5

babi5 1

04.09.2013, 04:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!