Pizza tarta

de Laly in Pizza, 10 Ian 2011 | 2155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 150 ml apa
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 15 gr drojdie
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Umplutura:
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr masline negre feliate
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr kaizer
  • 100 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 3 linguri pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza tarta:

Blatul de pizza:


-amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura de faina,trei linguri cu apa calda si putin zahar,pana obtinem o pasta omogena.O acoperim si o lasam la crescut pana se umfla si isi dubleaza volumul.Punem intr-un castron faina,iar in mijlocul ei facem o gropita unde turnam amestecul de drojdie,uleiul,apa si sarea.Framantam pana devine un aluat elastic,apoi il lasam sa creasca pana se umfla un pic.Punem aluatul in forma de tarta,sau in ce forma doreste fiecare.


Umplutura:


-taiem in felii subtiri salamul,sunca si kaizerul.Ciupercile le fierbem circa 15 minute in apa cu sare,apoi le lasam la scurs.Cascavalul il radem.


Punem peste blatul de pizza 3 linguri cu pasta de rosii,apoi punem salamul, sunca,kaizerul,cascavalul si ciupercile.Coacem la foc mediu pana se rumeneste usor blatul deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza tarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

LUK 1

10.01.2011, 13:30

delicioasa

Dana Cristea - pusikmea 1

10.01.2011, 13:44

si eu vreauuu

kamy 1

10.01.2011, 18:52

as papa o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )