Pizza tarta

de Laly in Pizza, 10 Ian 2011 | 4459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 150 ml apa
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 15 gr drojdie
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Umplutura:
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr masline negre feliate
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr kaizer
  • 100 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 3 linguri pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza tarta:

Blatul de pizza:

-amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura de faina,trei linguri cu apa calda si putin zahar,pana obtinem o pasta omogena.O acoperim si o lasam la crescut pana se umfla si isi dubleaza volumul.Punem intr-un castron faina,iar in mijlocul ei facem o gropita unde turnam amestecul de drojdie,uleiul,apa si sarea.Framantam pana devine un aluat elastic,apoi il lasam sa creasca pana se umfla un pic.Punem aluatul in forma de tarta,sau in ce forma doreste fiecare.

Umplutura:

-taiem in felii subtiri salamul,sunca si kaizerul.Ciupercile le fierbem circa 15 minute in apa cu sare,apoi le lasam la scurs.Cascavalul il radem.

Punem peste blatul de pizza 3 linguri cu pasta de rosii,apoi punem salamul, sunca,kaizerul,cascavalul si ciupercile.Coacem la foc mediu pana se rumeneste usor blatul deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza tarta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste