Pizza cu piept de pui si rosii cherry

de Gherca Daniela in Pizza, 11 Iun 2015 | 3236 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • Faina cat cuprinde (aproximativ 500g)

Pentru topping:

  • piept de pui ( eu am avut de la un pui facut la cuptor)
  • cateva felii de roti de porc
  • cateva felii de chorizo
  • rosii cherry
  • kechup
  • oregano
  • cascaval
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si rosii cherry:

Pentru aluat: Intr-un bol punem apa calduta si peste turnam pliculetul de drojdie uscata, lasam cateva minute, fara sa umblam la el, iar cand s-a dizolvat, punem uleiul si sarea si amestecam usor cu un tel. Peste, turnam faina putin cate putin pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. Continuam sa framantam aluatul bine (10 minute) pentru un aluat mai pufos. Lasam la crescut pentru 30 minute acoperit cu folie de plastic.

Intre timp pregatim toppingul: Carnita am taiat-o fasii, la fel si roti cu chorizo, rosiile le-am taiat in 2, iar branzeturile le dam pe razatoare, eu le-am avut deja razuite.

Mie mi-au iesit 3 pizza din acest aluat, una in tava rotunda de 24cm si 2 in tava rotunda de 26cm;

In tava am pus putina faina, apoi aluatul pe care l-am intins usor cu degetele, iar peste am pus kechup, oregano, carnurile, rosiile si la final cascavalul si mozzarella.

Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Toppingul este in fuctie de preferintele fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui afumat si cascaval