Pizza cu piept de pui si rosii cherry

de Gherca Daniela in Pizza, 11 Iun 2015 | 1250 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • Faina cat cuprinde (aproximativ 500g)

Pentru topping:

  • piept de pui ( eu am avut de la un pui facut la cuptor)
  • cateva felii de roti de porc
  • cateva felii de chorizo
  • rosii cherry
  • kechup
  • oregano
  • cascaval
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si rosii cherry:

Pentru aluat: Intr-un bol punem apa calduta si peste turnam pliculetul de drojdie uscata, lasam cateva minute, fara sa umblam la el, iar cand s-a dizolvat, punem uleiul si sarea si amestecam usor cu un tel. Peste, turnam faina putin cate putin pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. Continuam sa framantam aluatul bine (10 minute) pentru un aluat mai pufos. Lasam la crescut pentru 30 minute acoperit cu folie de plastic.


Intre timp pregatim toppingul: Carnita am taiat-o fasii, la fel si roti cu chorizo, rosiile le-am taiat in 2, iar branzeturile le dam pe razatoare, eu le-am avut deja razuite.


Mie mi-au iesit 3 pizza din acest aluat, una in tava rotunda de 24cm si 2 in tava rotunda de 26cm;


In tava am pus putina faina, apoi aluatul pe care l-am intins usor cu degetele, iar peste am pus kechup, oregano, carnurile, rosiile si la final cascavalul si mozzarella.


Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Toppingul este in fuctie de preferintele fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

12.06.2015, 19:04

Multumesc Catalina!

Rocsi 1

13.06.2015, 21:11

Imi place cu piept de pui

Gherca Daniela 1

13.06.2015, 21:44

Si noua Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone