Pizza cu piept de pui si sunca

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 16 Oct 2010 | 2287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml lapte
  • Topping:
  • 1/2 piept de pui
  • 4 felii sunca
  • masline
  • ketchup facut in casa
  • cascaval
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si sunca:

Aluatul:

Faina se amesteca cu drojdie,sare,zahar si se omogenizeaza.Se adauga laptele caldut si uleiul.Se framanta un aluat care se lasa la dospit 30 min,la loc calduros.


Topping:


Pieptul de pui se taie bucati si se pune intr-o tava cu putin ulei.Se adauga sare,piper,boia si usturoi granulat si se rumenesc putin.Din aluat se intinde o foaie subtire,se pune intr-o tava de tarta si se ridica o bordura de aluat.Blatul se unge cu ketchup,se repartizeaza sunca taiata fasii,maslinele si pieptul de pui .Smantana se amesteca cu oul batut,sare si piper si se toarna peste blat si deasupra se rade cascaval.Se da la cuptorul preincalzit,la foc mediu pana se rumeneste cascavalul.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

16.10.2010, 23:52

a fost tare buna

mariac 1

17.10.2010, 01:39

foarte buna nota 10 cu felicitari

flori_s 1

20.10.2010, 21:55

arata excelent!!!felicitari
mi-ai facut pofta si e cam tarziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos si usturoi