Pizza cu pui

de alinutza1983 in Pizza, 10 Apr 2011 | 14723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  Pentru aluat:
  • 350 gr faina,
  • 20 gr drojdie proaspata,
  • 30 ml ulei masline,
  • 75 ml apa calduta ( se poate pune si lapte, pentru un gust mai bun),
  • 1 lingurita zahar- pentru maia
 Pentru sosul de rosii:
  • 2 linguri sos de rosii,
  • 1 lingura ulei masline,
  • 1 lingura apa rece,
  • oregno uscat,
  • piper, sare.
 Pentru umplutura:
  • 100 gr sunca de pui,
  • 150 gr pastrama piept de pui,
  • 100 gr cascaval ras
  • ardei gras rosu ( pentru culoare )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

1. Se cerne faina intr-un bol , se face o gaura in mijloc apoi punem restul de ingrediente: ulei, sare , maiaua din drojdie (drojdie cu zahar inmuiata cu apa calduta- 2-3 linguri ) si laptele caldut.Se incorporeaza totul si se obtine o coca usor de modelat.se lasa la dospit cam 20min.-timp in care facem sosul de rosii.

2. sosul de rosii
:intr-un bol amestecam toate ingredientele si cu acest sos ungem blatul de pizza, apoi punem peste si umplutura dorita.

3. Cascavalul ras se pune peste pizza cam cu 5 min inainte ca aceasta sa fie scoasa de la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

17.01.2013, 12:41

Iulian,reteta ai,daca ai si ingrediente poti sa treci la ...cratita,adica la treaba ))) asteptam postarea ta
Bun venit

alinutza1983 1

17.01.2013, 18:06

si eu aproape ca uitasem de reteta asta! dar tare buna ar fi o pizza acum!

love_cherry 1

17.01.2013, 19:06

preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe felii de paine(crocanta)