Pizza cu pui

de Larisel in Pizza, 21 Noi 2014 | 1280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • un cub de drojdie
  • faina
  • o lingura de margarina
  • o canuta de apa calda-aproximativ 200 ml
  • un ou
  • sare
  • Celelalte ingrediente:
  • o jumatate de piept de pui
  • 9 felii sunca de piept de pui
  • porumb
  • branza framantata de oaie
  • un ou
  • Pentru sos
  • pasta de tomate sau suc de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Inainte de a ne apuca de blat, punem pasta de tomate sau sucul de rosii plus condimentele intr-un ibric mai mare, punem apa si lasam sa clocoteasca pana avem consistenta unui sos. Pieptul de pui ii taiem bucatele mici sau fasiute, il condimentam si il calim.


Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele mai putin faina pe care o punem in ploaie pana obtinem unul nelipicios si usor de manevrat.


Ungem o tava cu margarina si intindem aluatul.


Incepem prin a acoperi blatul cu 2-3 linguri de sos, punem apoi bucatile de sunca de piept de pui, apoi bucatile rumenite. Urmeaza porumbul, branza si oul batut.


Dam la cuptorul incins pana ce aluatul este gata.

 

TIPS-URI

1

ar fi fost super sa am si ciuperci

2

aluatul nu se lasa la crescut

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Larisel 1

21.11.2014, 22:25

Data viitoare fac un mai mare

simona72 1

21.11.2014, 22:29

Super!

Rocsi 1

22.11.2014, 21:59

Buna..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza simpla de casa