Pizza cu ricotta

de Adele in Pizza, 9 Mai 2014 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie
  • 3 linguri ulei
  • sare 15 grame
  • 250 ml apa calda
  • Suc de rosii
  • Ricotta
  • parmezano ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ricotta:

Pregatim un aluat moale si elastic pe care il lasam la cald pentru cel putin o ora.

Cand aluatul a crescut il impartim in 10 parti din fiecare parte intindem cate o foaie pe care o ungem cu suc de rosii.Le punem in cuptor la 200° pentru primele 10 minute dupa care le scoatem si punem ricotta si parmezano .Le bagam din nou la cuptor si le lasam pentru 5-7 minute pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si busuioc (proaspat sau uscat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adele 1

10.05.2014, 10:50

lucy2002 1

10.05.2014, 11:58

Adele 1

10.05.2014, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

la 15:51

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

ieri la 22:16

Tarta cu cirese si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de dovlecel si branza