Pizza cu rosii, sunca si grana padano

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Oct 2010 | 1882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat :
  • -500 gr faina
  • - 1 cub drojdie
  • - 40 ml ulei de masline
  • -sare
  • -300ml apa calduta
  • -300 gr sunca
  • -100 gr masline fara samburi
  • -1 ardei
  • -3 rosii
  • - grana padano
  • -oregano
  • -ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii, sunca si grana padano:


Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framnta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune f putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol se acopera cu un prosop si se lasa la cad sa c reasca intre 40 min si 1h 30min depinde de temperatura. Dupa aceea se scoate se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano apoi se pune sunca, ardei gras. maslinele,rosiile un pic de oregano peste, si grana padano .Se sa la cuptor `25 min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii, sunca si grana padano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

kamy 1

06.10.2010, 11:53

Rocsi 1

06.10.2010, 21:32

Corinuta 1

08.10.2010, 15:18

las 5 furcu si iau o felie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!