Pizza cu rosii, sunca si grana padano

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Oct 2010 | 5256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat :
  • -500 gr faina
  • - 1 cub drojdie
  • - 40 ml ulei de masline
  • -sare
  • -300ml apa calduta
  • -300 gr sunca
  • -100 gr masline fara samburi
  • -1 ardei
  • -3 rosii
  • - grana padano
  • -oregano
  • -ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii, sunca si grana padano:

Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framnta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune f putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol se acopera cu un prosop si se lasa la cad sa c reasca intre 40 min si 1h 30min depinde de temperatura. Dupa aceea se scoate se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano apoi se pune sunca, ardei gras. maslinele,rosiile un pic de oregano peste, si grana padano .Se sa la cuptor `25 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii, sunca si grana padano" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa