Pizza cu blat din paine

de lia maria in Pizza, 3 Mai 2011 | 4076 vizualizari

 

Daca santeti iubitori de pizza si nu aveti chef/timp sa framantati aluat, va propun o variant foarte simpla, rapida si delicioasa pentru o pizza deloc pretentioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine (veche de o zi/doua)
  • 2 felii sunca fiarta
  • 2 oua fierte tare
  • 10 masline fara samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • ½ ardei kapia
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 ou crud
  • 200ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 50g branza topita
  • 200 g cascaval

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din paine:

Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata. Laptele ramas il batem cu oul crud si-l turnam in tava peste paine. Punem tava in cuptor pentru 15’ pentru a se forma crusta. Intre timp tocam ceapa, ardeiul, feliem ouale si maruntim sunca.


Scoatem tava din cuptor si intindem jumatate din pasta de rosii peste blat, dupa care repartizam uniform si in straturi, restul ingredientelor. Deasupra radem cascaval, punem pasta ramasa si dam dinnou la cuptor pentru 20-25’.


Servim calda, dar se poate consuma si rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

lia maria 1

04.05.2011, 09:23

luk
corina
kamy

lia maria 1

04.05.2011, 09:24

miuta
motanel
aziz va multumesc

adry88 1

04.05.2011, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa