Pizza cu salam si sunca

de simona72 in Pizza, 17 Feb 2013 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat: 200 gr faina alba
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • jumatate de lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 10-15 gr drojdie proaspata
  • pt sosul de rosii:
  • o cutie rosii in bulion
  • 4-5 frunzulite de bususioc
  • un virf de cutit de pasta de ardei iute
  • o lingurtita sirop de agave sau miere
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei de masline
  • pt umplut pizza:
  • 150 gr cascaval
  • feliute de salam crud uscat si sunca
  • masline negre fara simburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si sunca:

Facem un aluat din toate ingredientele ca pt paine, dar aluatul pt pizza va fi mai virtos,mai tare ca si aluatul de paine. Il lasam 15-20 minute sa creasca la loc caldut, dar nu f mult, nu avem nevoie de un aluat f bine dospit daca dorim o pizza cu blat subtire. Cind este gata aluatul il intindem in foaie subtire si-l punem in tava pt pizza. Facem sosul din toate ingredientele pe care le avem specificate, dar punem doar 3 rosii din conserva si citeva linguri de suc. Se poate folosi si bulion facut in casa. Deci, toate ingredientele se pun in robot, se paseaza si e gata sosul. Daca va ramane din sos il puteti folosi ca si ketchup. Punem citeva linguri din sos,cam 4-5 linguri am pus eu, pe toata suprafata aluatului, radem cascavalul si-l imprastiem si pe el, adaugam feliile de salam si sunca dupa bunul plac. Mai adaugam si citeva felii de masline fara simburi si o dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 10-12 minute.

 

TIPS-URI

1

Tava de pizza pe care am folosit-o eu a avut diametrul de 30 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

17.02.2013, 20:53

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:43

Bya Ralu 1

19.02.2013, 11:48

buna pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci