Pizza cu somon

de Ligia Bxl in Pizza, 3 Oct 2013 | 727 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

    • 500 gr faina
    • 2 oua
    • 250 ml lapte
    • 21 gr de drojdie
    • ulei(se toarna cate putin la framantat)
    • sare
    • Pentru umplutura:
    • 2 felii de somon afumat
    • cateva ciuperci
    • 1/2 de ceapa rosie
    • 50 gr de parmezan
    • 1 bula de mozarella
    • Kechup Univer
    • oregano
    • busuioc
    • piper
    • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu somon:

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.


Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce sa framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.


Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaia cu Kechup,apoi se pun pe rand dupa placere toate ingredientele taiate mai mari,rondele ,cubulete cum doriti,se presara putin oregano,busuioc,sare si piper apoi parmezan ras.Se da la cuptor pentru coacere cateva minute.Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

03.10.2013, 20:54

multumesc fetele

Corinuta 1

04.10.2013, 15:39

excelent arata!

Ligia Bxl 1

04.10.2013, 18:28

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj