Pizza cu sparanghel si ciuperci

de Ligia Bxl in Pizza, 4 Oct 2013 | 1473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 21 gr de drojdie
  • ulei (se toarna cate putin la framantat)
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • cateva fire de sparanghel
  • cateva ciuperci
  • 1 rosie
  • 1 bula mozarella
  • putin cascaval ras
  • Ketchup Univer
  • 1/2 ardei rosu
  • putin unt
  • oregano
  • busuioc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sparanghel si ciuperci:

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.


Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce s-a framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.


Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaia cu ketchup apoi se pun toate ingredienele rosia,ardeiul,mozarella,ciupercile,pe rand taiate dupa preferinte,sparanghelul se trage putin in tigaie cu putin unt,iar la final se sareaza si se pun condimentele dupa gust.Se da la copt la foc mare cateva minute,iar cand e aproape gata se presara putin cascaval ras.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sparanghel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

05.10.2013, 18:10

Bya Ralu multumesc

Lia_ 1

05.10.2013, 22:52

e deosebita cu sparanghel; imi plac mult preparatele tale

Ligia Bxl 1

06.10.2013, 17:02

Lia multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat