Pizza cu sunca si brocolli

de Miha in Pizza, 13 Iun 2010 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 1/2 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • Pentru sos:
  • 200 g rosii decojite din conserva
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • sare si piper
  • Pentru umplutura:
  • sunca de pui
  • brocolli
  • baby corn
  • boabe de porumb
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si brocolli:

Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit.



Intr-un castron punem faina amestecata cu sare,peste care adaugam maiaua.Punem restul de apa si uleiul. Se framanta un aluat neted si omogen.


Pentru masina de paine se foloseste programul de framantare+dospire.


Sosul de rosii:


Rosiile decojite se dau prin blender, apoi se pun la fiert intr-un vas impreuna cu condimentele. Se dau cateva clocote, pana se elibereaza aromele. Se lasa la racit.


Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu faina. in strat uniform, potrivit de gros.


Se unge cu un strat generos de sos de rosii, se acopera cu sunca taiata cubulete, brocolli si porumb. Se acopera torul cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Natalia 1

14.06.2010, 11:24

Porumb verde, buna treaba!
A mea zice la broccoli ca sint copacei.

vero_closca 1

14.06.2010, 13:48

Bya Ralu 1

03.08.2013, 22:00

ce pizza faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou