Pizza cu sunca si carnati de bere

de Bucataras Medi in Pizza, 3 Oct 2013 | 3317 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 225 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cub drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apa

Mai avem nevoie

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 150 g kaizer
  • 6 felii sunca de pui
  • circa 12 buc carnati de bere
  • 1 ardei gras verde
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 ou
  • sare
  • ulei de masline pentru uns tava
  • faina pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si carnati de bere:

 

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijlocul acesteia si punem apa fierbinte (circa 150 ml) in care am dizolvat drojdia si sarea .Amestecam bine  si apoi adaugam uleiul .Framantam.Trebuie sa rezulte un aluat moale,elastic care sa nu se lipeasca de maini.pe care il lasam la caldurica sa creasca.Dupa ce constatam ca aluatul si-a dublat volumul il luam si il asezam in tava de pizza unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina. Nu cumva sa mai framantati aluatul dupa ce a crescut. Cu ajutorul  varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Taiem kaizerul fisii. Rulam feliile de sunca .
Ardeiul l-am taiat fasii subtiri.

Carnaciorii de bere i-am crestat din loc in loc .Radem cascavalul.Cand toate ingredientele sunt gata incepem  montarea lor pe aluat.Intindem pasta de rosii peste aluat si asezam apoi un strat de kaizer.De jur-imprejur asezam sunca rulata si ici -colea  fasiile de ardei gras.De jur-imprejur am asezat carnatii.Adaugam cascavalul ras si oregano.Batem bine oul cu putina sare si  il turnam deasupra compozitiei.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor si coacem pizza circa 15 min.

Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se racoreasca si taiem felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

04.10.2013, 12:47

Toata saptamana mananca George numai pizza,ca sa intre medi in concurs

Corinuta 1

04.10.2013, 15:25

Asta-i pizza a la Medi!

Sim0na 1

07.10.2013, 09:34

Buna tare pizza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
"Lahm bi ajeen" (carne pe aluat)-pizza arabeasca