Pizza leguminoasa

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 6 Iun 2010 | 3915 vizualizari

 

i-am zis asa pt ca sotul meu asa a numit-o cand a vazut atatea legume :))

 

INGREDIENTE

  • 500g de faina alba
  • o canita de apa calduta
  •  un cub de drojdie
  • o canita de ulei
  • o priza de sare
  • salam
  • mozarela
  • adrei rosu
  • porumb
  • mazare
  • fasole verde
  • sos pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza leguminoasa:

In apa calda dizolvam drojdia si in mijlocul fainii facem o gropita in care turnam apa cu drojdia.

Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic.

Punem sare dupa gust.

Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald, eventual langa un ochi aprins al aragazului.

Dupa care intindem o foaie subtire si ungem cu sos pt pizza, apoi vom pune mozarella taiata feliute subtiri, salamul, ardeiul,porumbul, mazarea, fasolea si peste vom pune iar mozarella.

Dam la cuptor pt cca 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza leguminoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 10:30

nadina ms

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 10:35

roberta ce tare esti , m-ai facut sa rad )ms frumos, daca ma crezi e facuta la plesneala

mena29 1

09.06.2010, 20:40

ce sa mai zic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Full House