Pizza cu sunca si carnati de bere

de Bucataras Medi in Pizza, 3 Oct 2013 | 1120 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 225 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cub drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apa

Mai avem nevoie

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 150 g kaizer
  • 6 felii sunca de pui
  • circa 12 buc carnati de bere
  • 1 ardei gras verde
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 ou
  • sare
  • ulei de masline pentru uns tava
  • faina pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si carnati de bere:


Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijlocul acesteia si punem apa fierbinte (circa 150 ml) in care am dizolvat drojdia si sarea .Amestecam bine si apoi adaugam uleiul .Framantam.Trebuie sa rezulte un aluat moale,elastic care sa nu se lipeasca de maini.pe care il lasam la caldurica sa creasca.Dupa ce constatam ca aluatul si-a dublat volumul il luam si il asezam in tava de pizza unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina. Nu cumva sa mai framantati aluatul dupa ce a crescut. Cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Taiem kaizerul fisii. Rulam feliile de sunca .

Ardeiul l-am taiat fasii subtiri.


Carnaciorii de bere i-am crestat din loc in loc .Radem cascavalul.Cand toate ingredientele sunt gata incepem montarea lor pe aluat.Intindem pasta de rosii peste aluat si asezam apoi un strat de kaizer.De jur-imprejur asezam sunca rulata si ici -colea fasiile de ardei gras.De jur-imprejur am asezat carnatii.Adaugam cascavalul ras si oregano.Batem bine oul cu putina sare si il turnam deasupra compozitiei.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor si coacem pizza circa 15 min.


Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se racoreasca si taiem felii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

04.10.2013, 12:47

Toata saptamana mananca George numai pizza,ca sa intre medi in concurs

Corinuta 1

04.10.2013, 15:25

Asta-i pizza a la Medi!

Sim0na 1

07.10.2013, 09:34

Buna tare pizza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )