Pizza

de Valclaudia in Pizza, 8 Sep 2013 | 4325 vizualizari

 

ce simpla mi s-ar parea treaba asta cu bucataritul.... daca toata lumea din jurul meu ar manca macar o data-n viata acelasi fel de mancare fara figuri de tot felul... Nu mai zic nimic, decat ca atunci cand prepar pizza trebuie sa fiu atenta la topping, pana in cel mai mic detaliu la fiecare portie.preparata! In caz contrar, adio! Ramane nemancata....

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca.700 gr.faina
  • 250 gr.margarina topita
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Topping:

  • dovlecel,
  • pasta de rosii
  • cascaval
  • cascaval feliat
  • cascaval afumat
  • ardei
  • masline
  • branza de burduf
  • branza gorgonzola
  • branza mascarpone
  • branza topita
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Eu prepar aluatul de pizza amestecand toate ingredientele trecute la aluat (operatie cae nu dureaza mai mult de maxim 10 minute).

Il intind pe masa de lucru infainata,il asez in tavi si pana pregatesc ingredientele pentru topping, aluatul are suficient timp sa dospeasca.

Dupa ce am pregatit ingredientele pentru topping (spalat legume, feliat legume si branzeturi, etc), ungem toate portiile cu pasta de rosii si decoram fiecare tava dupa preferintele mofturosilor... :(

Dam tavile la copt, in cuptorul preincalzit cca 20 min. la temperatura potrivita spre mare.

Servim cat este calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

FlaviaD 1

09.09.2013, 13:22

Pfffaaaai de mine cate pizze ai facut! A mea care e?

laura_n 1

09.09.2013, 14:50

la noi se mananca indiferent de topping

nadea68 1

09.09.2013, 19:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Formaggi