Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am preluat ideea de la Merisor cu aceasta pizza de origine turceasca. Doar ca am inlocuit carnea tocata de miel cu carnat chorizo. A iesit o minunatie de pizza , savuroasa si un aluat deosebit.
Pregatim aluatul de pizza:
Intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul si o parte din apa calda si o mana de faina. Lasam la odinhit si la crescut cca 20 minute.
Adaugam apoi la faina si amestecam usor, adaugand treptat apa calduta ramasa care a fost amestecata cu uleiul de masline si in care am dizolvat si sarea in prealabil. Framantam pana aluatul devine elastic. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1-2 ore. Apoi impartim aluatul in doua si intindem dreptunghiuri subtiri, punem umplutura care e rece deja si adunam marginile, in forma de barca. Dam la cuptorul incions pt cca 25 minute (180 grade).
Umplutura: Tocam marunt ceapa si usturoiul. Tocam in robot carnatul.
- Calim ceapa in ulei de masline si adaugam apoi usturoiul. Punem carnatul tocat si amestecam bine. Condimentam (aveti grija ca este deja sarat carnatul) si adaugam oregano, dafin , boia, piper. Amestecam bine si turnam vinul alb. Lasam pana scade si adaugam apoi pasta de ardei rosu. Mai lasam cateva clocote si stingem.
Lasam sa se raceasca complet.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult