Pizza sah

de Constelatialeu in Pizza, 17 Noi 2013 | 7155 vizualizari

 

Cum sunt luata prin invaluire.....vezi ca trebuiesc consumate produsele de la Univer,sa nu se strice,daca tot le-ai castigat.....si asa am pus de-o pizza ca mi se facuse asa un dor de mai bine urcam pana la cota 2000 si hibernam cu ursii....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • cca 500 g faina ( tocmai ce a macinat mama niste grau din productia proprie)
  • 25 g drojdie proaspata
  • sare
  • ulei
  • apa calduta
  • Umplutura-fara cantitati
  • o bucatica de piept de pui ramas de la friptura de aseara
  • o bucatica din ceafa de porc ramasa de la masa de pranz
  • bacon
  • specialitate de la Sergiana niste pulpa de porc crud afumata
  • mozzarela
  • salam de porc Sergiana
  • ciuperci
  • kechup Univer
  • urda dulce
  • cascaval Delaco
  • masline Kalamata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza sah:

Blat:

Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.

Umplutura:

Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.

Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt  si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

20.11.2013, 12:10

kukibella 1

24.06.2014, 10:16

Xandrinne 1

24.06.2014, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA