Pizza sah

de Constelatialeu in Pizza, 17 Noi 2013 | 7547 vizualizari

 

Cum sunt luata prin invaluire.....vezi ca trebuiesc consumate produsele de la Univer,sa nu se strice,daca tot le-ai castigat.....si asa am pus de-o pizza ca mi se facuse asa un dor de mai bine urcam pana la cota 2000 si hibernam cu ursii....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • cca 500 g faina ( tocmai ce a macinat mama niste grau din productia proprie)
  • 25 g drojdie proaspata
  • sare
  • ulei
  • apa calduta
  • Umplutura-fara cantitati
  • o bucatica de piept de pui ramas de la friptura de aseara
  • o bucatica din ceafa de porc ramasa de la masa de pranz
  • bacon
  • specialitate de la Sergiana niste pulpa de porc crud afumata
  • mozzarela
  • salam de porc Sergiana
  • ciuperci
  • kechup Univer
  • urda dulce
  • cascaval Delaco
  • masline Kalamata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza sah:

Blat:


Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.


Umplutura:


Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.


Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

20.11.2013, 12:10

kukibella 1

24.06.2014, 10:16

Xandrinne 1

24.06.2014, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza clasic