Pizza cu sunca si porumb dulce

de nadina73 in Pizza, 24 Sep 2010 | 3259 vizualizari

 

Buna la un paharel de vorba

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pizza comert
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 g mozzarella
  • sunca mortadela sau orice sunca 5 felii
  • 100 cascaval razuit
  • ardei verde 3/4
  • ardei rosu murat 3 feliute
  • borumb dulce 3 linguri
  • masline negre fara samburi 1/2 cutie
  • oregano
  • busuioc uscat
  • unt  pt uns tava
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si porumb dulce:

Blatul sincer am fost tare lenesa si l-am cumparat.


Se unge blatul cu pasta de tomate se pune mozzarella,dupa care cascavalul ras,sunca taiata cubulete foarte subtiri si fin,maslinele taiate marunt,ardeiul rosu si verde,se presara oregano si busuioc si mozzarella


se da tava la cuptor pentru 10-15 minute .La final se pune porumbul dulce( in cuptor se usuca)


Se serveste calda cu o gasca de prieteni care dau si berea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si porumb dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LauraS 1

25.09.2010, 12:30

Hallo Nadina!
Pizza....se poate papa mereu!
Cind nu mai stiu ce sa gatresc, trec repede la facut aluat, si pus pe el .... ce imi ofera frigiderul...si voila .... toti zimbesc si sint multumiti...
Sa va fie de bine!!!

Bucataras Medi 1

25.09.2010, 12:46

eu vreau la un pahar cu vin....................

Adinacarla 1

29.09.2010, 09:44

pizzaaa...si eu repede la o bucatica..mica, mica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite