Pizza cu sunca si salam de vara uscat

de Dea_Dea in Pizza, 21 Sep 2013 | 7856 vizualizari

 

Iarasi pizza :)), daca ne place !

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 4-5 linguri faina
  • un praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei

SOS

  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

MAI AVEM NEVOIE DE

  • 100 gr sunca
  • 100 gr salam de vara uscat
  • un ou
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si salam de vara uscat:

Aluat


Faina cu praful de sare se pun in castron .Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se toarna peste faina.Apa se adauga pe rand pana cand obtinem un aluat ce il putem intinde.La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.


Sos :


ketchupul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano si se da in clocot .


Sunca si salamul se taie felii , cascavalul se rade.


Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul , apoi se pune sunca si salamul . Oul se bate cu furculita si se pune peste , iar la final se pune cascavalul ras.


Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

 

TIPS-URI

1

in loc de ketchup se poate pune bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si salam de vara uscat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

21.09.2013, 20:17

JamilaCuisine 1

21.09.2013, 20:33

Voi m-ati innebunit astazi cu pizza! Vreau si eu!!!!!!!

babi5 1

15.12.2014, 15:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton