Pizza cu ton

de Oana in Pizza, 19 Apr 2009 | 10895 vizualizari

 

Iata si varianta mea, ne lingem pe degete dupa pizza asta! Si cum eram cam multe persoane la masa, am facut doua tavi, sa ne-ajunga!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluatul de pizza (facut la masina de paine, program de framantat si dospit de 1h25 min): 400 ml apa
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 2 lingurite cu sare
  • 800 g faina
  • 2,5 lingurite cu drojdie uscata
  • Topping:
  • 2 cutii de ton (bucati) in apa
  • o ceapa
  • un ardei capia mare
  • 300 g masline rondele
  • 300 g cascaval
  • o cana cu suc de rosii
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Tava se unge cu ulei de masline, apoi se intinde aluatul, se unge cu sucul de rosii din belsug, se condimenteaza cu piper si cimbru uscat, sare nu am mai pus pentru ca au celelalte ingrediente.

Se presara apoi cascaval ras, apoi se aseaza tonul, ceapa taiata rondele fine, ardeiul capia taiat fasii subtiri si rondelele de masline. Se pune si ultimul strat de cascaval si se lasa la cuptor 15-20 minute, la foc potrivit.

Atat de foame ne-a fost si atat de buna e pizza asta, ca am ratat poza finala, cu pizza coapta :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza ''Margareta''