Pizza cu ton

de ralu_ca in Pizza, 24 Mar 2013 | 1634 vizualizari

 

Aseara pe la ora 20 ne-am gandit ca tare buna ar fi o pizza si ...am preparat repede si a iesit foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 cani faina
  • 100 ml apa calduta
  • jumatate lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • Sos rosii:
  • sare, piper
  • 1 lingurita miere
  • rosii in bulion
  • Ornat:
  • conserva cu ton
  • cascaval sau branza rasa
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Mai intai am facut aluatul amestecand ingredientele ( drojdia am amestecat-o cu apa calduta ), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca approx jumatate de ora. Dupa aceea, am impartit in 2 aluatul, l-am intins si l-am asezat in tava pentru pizza ( care a fost unsa cu putina margarina si tapetata cu faina ).


Pentru a face sosul de rosii am amestecat totul in robot, iar daca considerati ca ar mai trebui sare sau piper puteti adauga.


Acesta se uniformizeaza pe pizza ( eu am facut 2 pizza normale ), am ras branza ( nu am avut cascaval ), am desfacut tonul ( am scurs uleiul ) si am imprastiat pe toata suprafata.


Am introdus la cuptor in jur de 20 minute si...gata pizza !


@ eu am pus extra dupa ce am scos-o din cuptor si ketchup picant!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.03.2013, 12:10

adry88 1

24.03.2013, 15:49

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:53

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare