Pateuri cu branza si marar

de lia maria in Pizza, 6 Mai 2010 | 6620 vizualizari

 

Pentru micul dejun ,foarte bune langa un pahar cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, rasa (pe razatoarea . mare)
  • 3 oua
  • Una legatura marar, tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si marar:

Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale.

Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei.

Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele.

Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

07.05.2010, 15:15

super bune ,ma mir ca ela nu a ajuns pe aici,nu cred ca le-a vazut

madi_marin 1

08.05.2010, 09:09

arata foarte bine si sunt foarte gustoase, dar acela este un aluat foietat, nu foi de placinta.....asa pare din poze....

lia maria 1

08.05.2010, 10:57

Asa este fetelorgresala de exprimare este foetaj-aluat frantuzesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza