Pateuri cu branza si marar

de lia maria in Pizza, 6 Mai 2010 | 4439 vizualizari

 

Pentru micul dejun ,foarte bune langa un pahar cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, rasa (pe razatoarea . mare)
  • 3 oua
  • Una legatura marar, tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta

4

lia maria

Bucataras grozav

Taguri: telemea, marar, foi placinta, retete Pizza

st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8- 10 cm . Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’ . "> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8- 10 cm . Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’ . ">
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si marar:







Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale.


Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei.


Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm.


Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele.


Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.








 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

07.05.2010, 15:15

super bune ,ma mir ca ela nu a ajuns pe aici,nu cred ca le-a vazut

madi_marin 1

08.05.2010, 09:09

arata foarte bine si sunt foarte gustoase, dar acela este un aluat foietat, nu foi de placinta.....asa pare din poze....

lia maria 1

08.05.2010, 10:57

Asa este fetelorgresala de exprimare este foetaj-aluat frantuzesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pizza "Altfel"