Melcisori pizza

de Sidy in Pizza, 29 Mai 2010 | 3321 vizualizari

 

Acest aluat il fac , mai nou, de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte mult..
Aluatul se poate framanta manual sau face la masina de paine asa cum l-am facut si eu, pe programul de framantare si dospire.

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata( 7 g)
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 220 apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 250 g sunca afumata
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ou
  • ketchup
  • oregano
  • pasta de gogosari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori pizza:

Aluat:


Am pus in masina ingredientele in urmatoarea ordine:

- apa

- sarea

- uleiul

-faina +praful de copt

- drojdia

- zaharul

Am programat masina la programul Dough si am asteptat.


Intre timp am taiat sunca feliute si am ras cascavalul.

Cand aluatul a fost gata, l-am intins pe o suprafata data cu faina si l-am uns cu ketchup.Am presarat sunca, ciupercile si cascavalul, apoi am mai pus putin ketchup si am rulat strans aluatul.

Cu cutitul imnuiat in faina am taiat felii de doua degete grosime pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa putin.

Am mai lasat 15 minute sa creasca aluatul apoi am ras cascaval deasupra fiecarui melcisor si am pus cate 2 lingurite din oul batut, deasupra lor.


Tava am dat-o la cuptorul dinainte incalzit aproximativ 45 minute pina se coc melcisorii si prind o culoare aramie.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se pot servi asa cum sunt calzi sau reci sau cu un sos langa ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

29.05.2010, 22:02

Foarte buni ! Pe sufletul meu...

nadina73 1

29.05.2010, 23:46

super bun 5 furcu

Rocsi 1

30.05.2010, 17:37

sper k a mai ramas ceva si pentru mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita