Pizza de casa

de mimmi in Pizza, 8 Aug 2011 | 2807 vizualizari

 

Pizza de casa e ideala pentru atunci cand ai musafiri ce se anunta pe neasteptate

 

INGREDIENTE

  • mazare boabe
  • ciuperci
  • porumb boabe
  • masline
  • cascaval
  • carnat
  • salam
  • kaizer
  • ketchup
  • busuioc
  • oregano Aluat :
  • 250 g faina
  • 5 g drojdie uscata
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mod de preparare pentru pizza de casa:


Punem drojdia in putina apa calduta si 1/2 lingurita zahar si o lasam sa dospeasca. Intr-un bol cernem faina,pe margine punem sarea si uleiul iar in mijloc turnam maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit 30 de minute,acoperit cu un prosop.


In acest timp pregatim ingredientele : Taiam carnatul,salamul si kaizerul felii,razalim cascavalul. Ungem o tava cu ulei,intindem aluatul direct in tava cu ajutorul mainilor. Ungem aluatul cu ketchup si aranjam in straturi ingredientele. Ultimul strat sa fie cascavalul,peste care presaram busuioc si oregano.


Dam tava la cuptor cca 40 de minute pana pizza de casa se rumeneste frumos, dupa care servim. Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mena29 1

09.08.2011, 21:39

Ce frumoasa e

RuxyRux 1

09.08.2011, 22:32

Arata tare bine, are de toate...ce sa mai... e grozava!

ionela2682 1

11.08.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire