Pizza de casa

de mimmi in Pizza, 8 Aug 2011 | 2955 vizualizari

 

Pizza de casa e ideala pentru atunci cand ai musafiri ce se anunta pe neasteptate

 

INGREDIENTE

  • mazare boabe
  • ciuperci
  • porumb boabe
  • masline
  • cascaval
  • carnat
  • salam
  • kaizer
  • ketchup
  • busuioc
  • oregano Aluat :
  • 250 g faina
  • 5 g drojdie uscata
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mod de preparare pentru pizza de casa:


Punem drojdia in putina apa calduta si 1/2 lingurita zahar si o lasam sa dospeasca. Intr-un bol cernem faina,pe margine punem sarea si uleiul iar in mijloc turnam maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit 30 de minute,acoperit cu un prosop.


In acest timp pregatim ingredientele : Taiam carnatul,salamul si kaizerul felii,razalim cascavalul. Ungem o tava cu ulei,intindem aluatul direct in tava cu ajutorul mainilor. Ungem aluatul cu ketchup si aranjam in straturi ingredientele. Ultimul strat sa fie cascavalul,peste care presaram busuioc si oregano.


Dam tava la cuptor cca 40 de minute pana pizza de casa se rumeneste frumos, dupa care servim. Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mena29 1

09.08.2011, 21:39

Ce frumoasa e

RuxyRux 1

09.08.2011, 22:32

Arata tare bine, are de toate...ce sa mai... e grozava!

ionela2682 1

11.08.2011, 13:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu rucola si prosciutto crudo