Pizza de casa

de nadiuta123 in Pizza, 6 Feb 2012 | 2241 vizualizari

 

De si este o reteta atat de banala prin surprinderea tuturor si a mea este deosebit de delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine
  • 1 cana de lapte
  • 250 gr kaizer
  • 250 gr carnaciori
  • 250 gr cascaval
  • 200 gr branza
  • 4 oua
  • 100 gr masline
  • 100 gr ciuperci
  • 1 cutie bulion
  • 250 gr sunca
  • 2 linguri de unt(pentru uns)
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se unge tava de cuptor cu cele 2 linguri de unt. Se taie painea in felii potrivite. Intr-un castron se pune laptele si se inmoaie feliile de paine doar pe o parte (nu foarte mult), se aseaza in tava cat sa acopere toata suprafata. Deasupra de pune kaizerul tocat marunt, carnaciorii, sunca, branza sfaramata cu furculita, cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale batute, maslinele, ciupercile taiate si acestea marunt si se da la cuptor pentru 15-20 de minute. Intr-un alt castronel se pune bulionul si se amesteca cu piperul. Dupa cele 15 -20 de minute se scoate tava din cuptor si se adauga bulionul si se mai lasa pentru inca 5-10 minute.

 

TIPS-URI

1

Daca va place usturoiul puteti face in pic de mujdei si sal puneti impreuna cu toate ingredientele inainte sa se puna buionul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

06.02.2012, 22:45

imi place

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:54

Bun bun

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui