Pizza de casa

de pity19 in Pizza, 28 Mar 2014 | 1369 vizualizari

 

Am facut multe feluri de pizza! Acum am spus sa nu cumpar nimic si sa pun pe pizza ceea ce am eu acasa , tot este natural , facut in casa ; De la carnat,sunca,cascaval ,branza! :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza :
  • 250 gr faina ,
  • un pahar lapte ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o lg sare.

Pt umplutura :

  • carnat de casa ,
  • sunca de porc ( de casa) ,
  • telemea de vaca ,
  • peste fiert ,
  • sare,piper, chilli ,
  • oregano ,
  • cascaval de casa ,
  • ketchup de casa .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Aluatul pt pizza: Adaugam faina intr-un vas , drojdia dizolvata in 5 lg lapte , sarea , amestecam bine daca mai este nevoie se mai adauga lapte cald . Lasam la odihnit 30 minute la loc cald . Pregatim masa de lucru : presaram faina , adaugam aluatul , intindem bine , ungem blatul de pizza cu ketchup , apoi adaugam carnatul taiat subtire , sunca taiata fasii , telemeaua data pe razatoare impreuna cu cascavalul , adaugam sare,piper , chilli , oregano , cateva felii de peste fiert si ketchup de casa .


Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade aprox 30 minute . Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un sos cu smantana si usturoi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Alexandra Burz 1

28.03.2014, 20:30

MotanLaOale 1

28.03.2014, 21:49

deyutzky 1

28.03.2014, 22:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci