Pizza de casa

de roxana_simona in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 1977 vizualizari

 

M-am inspirat de aici http://www.bucataras.ro/retete/pizza-prosciutto-funghi-cu-masline-si-porumb-40861.html

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1/2plic drojdie uscata
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingura zahar
  • sunca
  • 2 bucati de cabanos
  • masline negre fara samburi
  • 2-3 linguri porumb
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa,cu zaharul si 1 lingura de faina.


Intr-un castron punem faina,in mijloc se pune maiaua de drojdie si se lasa acoperit 10 minute.


Se adauga apa,uleiul,si se amesteca pana devine moale si elastic,nelipicios.Se lasa acoperit la crescut 30 minute.


Pe masa de lucru se presara faina,se pune aluatul si se intinde o foaie cat tava.


Tava se tapeteaza cu ulei si faina dupa care se pune aluatul intins.


Se pune sunca si cabanosul taiate dupa cum doriti,maslinele,porumbul scurs de zeama si deasupra se pune cascavalul ras.


Se da la cuptor 25-35 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.11.2014, 11:38

Buna

roxana_simona 1

01.12.2014, 15:44

multumesc tuturor

reisnaor_2006 1

01.12.2014, 19:25

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam frantuzesc si sunca de pui