Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Noua ne place foarte mult sa mancam pizza si prefer sa o prepar eu acasa,caci iese mult mai buna,
Acum,cui nu-i place pizza? :))
Pentru aluatul clasic de pizza :
Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.
Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare.
Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.
Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.
Pofta buna!!
1
Aluatul de pizza se framanta cu mainele umezite de ulei pentru a iesi mai pufos
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola