Pizza de casa quatro stagioni

de Aletta in Pizza, 10 Ian 2016 | 1271 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult sa mancam pizza si prefer sa o prepar eu acasa,caci iese mult mai buna,
Acum,cui nu-i place pizza? :))

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul clasic de pizza :

  • 350 g de faina alba tip 00
  • 30 g drojdie
  • 225 ml de apa
  • un praf de sare
  • salam picant
  • sunca
  • cascaval
  • o mozzarella
  • un borcan mic de ciuperci
  • porumb
  • masline
  • ardei galben sau orice fel de ardei
  • 200 ml pasta de tomate
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa quatro stagioni:

Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.

Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.

Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.

Pofta buna!!

 

 

TIPS-URI

1

Aluatul de pizza se framanta cu mainele umezite de ulei pentru a iesi mai pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Aletta 1

11.01.2016, 19:53

Camelya

Aletta 1

11.01.2016, 19:54

Da, e delicioasa!!!!

dantes 1

12.01.2016, 11:13

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!