Pizza de casa quatro stagioni

de Aletta in Pizza, 10 Ian 2016 | 1813 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult sa mancam pizza si prefer sa o prepar eu acasa,caci iese mult mai buna,
Acum,cui nu-i place pizza? :))

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul clasic de pizza :

  • 350 g de faina alba tip 00
  • 30 g drojdie
  • 225 ml de apa
  • un praf de sare
  • salam picant
  • sunca
  • cascaval
  • o mozzarella
  • un borcan mic de ciuperci
  • porumb
  • masline
  • ardei galben sau orice fel de ardei
  • 200 ml pasta de tomate
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa quatro stagioni:

Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.


Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.


Cascavalul il dam pe razatoarea mare.


Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.


Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.


Pofta buna!!


 

TIPS-URI

1

Aluatul de pizza se framanta cu mainele umezite de ulei pentru a iesi mai pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Aletta 1

11.01.2016, 19:53

Camelya

Aletta 1

11.01.2016, 19:54

Da, e delicioasa!!!!

dantes 1

12.01.2016, 11:13

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cascaval Delaco