Pizza de casa quatro stagioni

de Aletta in Pizza, 10 Ian 2016 | 1367 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult sa mancam pizza si prefer sa o prepar eu acasa,caci iese mult mai buna,
Acum,cui nu-i place pizza? :))

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul clasic de pizza :

  • 350 g de faina alba tip 00
  • 30 g drojdie
  • 225 ml de apa
  • un praf de sare
  • salam picant
  • sunca
  • cascaval
  • o mozzarella
  • un borcan mic de ciuperci
  • porumb
  • masline
  • ardei galben sau orice fel de ardei
  • 200 ml pasta de tomate
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa quatro stagioni:

Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.


Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.


Cascavalul il dam pe razatoarea mare.


Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.


Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.


Pofta buna!!


 

TIPS-URI

1

Aluatul de pizza se framanta cu mainele umezite de ulei pentru a iesi mai pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Aletta 1

11.01.2016, 19:53

Camelya

Aletta 1

11.01.2016, 19:54

Da, e delicioasa!!!!

dantes 1

12.01.2016, 11:13

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Pizza ,,cu de toate,,