Pizza de post

de Sidy in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 8874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa minerala
  • 1 pateu vegetal
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii decojite
  • porumb
  • 200 g masline
  • 1 ceapa
  • kechup
  • sare
  • oregano
  • praf ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Se face un blat de pizza din faina, ulei, drojdie( care a fost pusa sa creasca cu putin zahar si apa minerala)sare si restul de apa minerala. Se framanta bine si apoi se lasa 30 min la dospit.Dupa ce si-a dublat volumul se intinde aluatul intr-o tava captusita cu hartie de copt. Coca se inteapa cu furculita, din loc in loc.

Peste blat de pune pateul vegetal, rosiile taiate cubulete, ciupercile taiate, maslinele si boabele de porumb. Deasupra se presara oregano si praf de ghimbir. Se da pizza la cuptor pina cind se coace blatul. Se serveste cu kechup deasupra.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (24)

lilik 1

04.12.2010, 09:59

ce bunatate asa sa tot tii post

28_andreea 1

04.12.2010, 16:40

si eu vreau o bucatica

28_andreea 1

04.12.2010, 16:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post