Pizza de seara

de MotanLaOale in Pizza, 18 Noi 2016 | 2346 vizualizari

 

Cand vii acasa la ora 18:00 si prin frigider bate vantul, daca esti chibzuit si ai in congelator un aluat de pizza, te-ai scos. Faci o pizza buna cu toate ramasitele din frigider.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de pizza
  • 3-4 felii bacon
  • 3-4 felii pastrama porc
  • 2-3 felii muschi file
  • 2 carnati de casa
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6-7 masline verzi
  • 200 gr cascaval (de mai multe feluri)
  • 5-6 linguri pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de seara:

Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).


Ciupercile se pun in sita la scurs.


Costita se taie cubulete.


Carnatii se taie felii.


Cascavalul se rade.


Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.


Se presara putin cascaval ras.


Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.


Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.


Se serveste cu ketchup.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu tot ce aveti prin frigider si camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de seara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:10

mihaelar63 1

08.12.2016, 00:35

Arata grozav de bine

MotanLaOale 1

08.12.2016, 08:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori