Pizza de seara

de MotanLaOale in Pizza, 18 Noi 2016 | 5592 vizualizari

 

Cand vii acasa la ora 18:00 si prin frigider bate vantul, daca esti chibzuit si ai in congelator un aluat de pizza, te-ai scos. Faci o pizza buna cu toate ramasitele din frigider.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de pizza
  • 3-4 felii bacon
  • 3-4 felii pastrama porc
  • 2-3 felii muschi file
  • 2 carnati de casa
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6-7 masline verzi
  • 200 gr cascaval (de mai multe feluri)
  • 5-6 linguri pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de seara:

Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).

Ciupercile se pun in sita la scurs.

Costita se taie cubulete.

Carnatii se taie felii.

Cascavalul se rade.

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Se presara putin cascaval ras.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.

 Se serveste cu ketchup.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face cu tot ce aveti prin frigider si camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de seara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui si sunca