Calzone

de daniastefania in Pizza, 1 Mar 2015 | 747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 100 gr lapte batut
  • 125 gr unt
  • 1 ou
  • 50 gr sos de rosii
  • 100 gr salam
  • 100 gr parmezan ras
  • 2 linguri faina de malai
  • Lapte pentru uns
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calzone:

Se incalzeste cuptorul la 210 grade C. Se unge o tava cu unt sau ulei sau se pune hartie de copt. Se topeste untul si se lasa la racit.

Intr-un bol se amesteca faina cernuta cu oul, laptele batut si untul. Se amesteca bine pana se obtine o masa omogena. Se pune aluatul pe masa infainata si se framanta 1 minut. Se imparte aluatul in 5 parti. Se intinde fiecare parte cu sucitorul formand cercuri cu diametrul se 30 cm. Jumatate din cerc se unge cu sosul de rosii, lasand o margine de 2 cm. Se pune peste sos salamul taiat patratele si parmezanul ras. Se uneste cu cealalta jumatate unsa cu lapte. Se preseaza marginile ca sa se uneasca. Se unge deasupea cu lapte si se presara faina de malai.

Se coc 30 minute, pana se rumenesc. Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

daniastefania 1

02.03.2015, 17:26

Multumesc!

MotanLaOale 1

02.03.2015, 19:09

Rocsi 1

02.03.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!