Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua

de simona72 in Pizza, 15 Sep 2013 | 1307 vizualizari

 

Azi a fost sarbatoare la noi in casa pt ca am savurat pizza...

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/2 cub de drojdie

pt umplut:

  • 150 gr cascaval
  • 1/2 cutie ceva fin de la Delaco
  • cateva ciupercute de roua
  • un praf de sare
  • un praf de piper proaspat macinat
  • frunze proaspete de oregano

pt sosul de rosii:

  • 1 cescuta suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar
  • cativa stropi de sos Piri Piri
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua:

Aluatul l-am pregatit in masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul la dospit 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul si i-am dat o forma rotunda.


Pt sos: am amestecat toate ingredientele pt sos.


Tigaia Lionese pe care am achizitionat-o din camara, am uns-o cu putin ulei, am pus foaia de aluat in tigaie, am uns-o cu 3-4 linguri se sos, deasupra am pus cascavalul ras, din loc in loc cate un mot de branzica ceva fin, ciupercutele de roua, am pudrat cu sare si piper proaspat macinat, am pus frunzulitele de oregano si am dat tigaia la cuptorul incins la 190 grade pt 10-15 minute.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

tigaia Lionese este o tigaie mica, asa ca blatul a iesit unul putin grosut, folositi o tava mai mare pt un blat subtire

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.09.2013, 11:22

Super bunaaaaa

Lau 1

16.09.2013, 12:45

Cris2711 1

16.09.2013, 15:38

ce bine suna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine