Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua

de simona72 in Pizza, 15 Sep 2013 | 1177 vizualizari

 

Azi a fost sarbatoare la noi in casa pt ca am savurat pizza...

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/2 cub de drojdie

pt umplut:

  • 150 gr cascaval
  • 1/2 cutie ceva fin de la Delaco
  • cateva ciupercute de roua
  • un praf de sare
  • un praf de piper proaspat macinat
  • frunze proaspete de oregano

pt sosul de rosii:

  • 1 cescuta suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar
  • cativa stropi de sos Piri Piri
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua:

Aluatul l-am pregatit in masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul la dospit 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul si i-am dat o forma rotunda.


Pt sos: am amestecat toate ingredientele pt sos.


Tigaia Lionese pe care am achizitionat-o din camara, am uns-o cu putin ulei, am pus foaia de aluat in tigaie, am uns-o cu 3-4 linguri se sos, deasupra am pus cascavalul ras, din loc in loc cate un mot de branzica ceva fin, ciupercutele de roua, am pudrat cu sare si piper proaspat macinat, am pus frunzulitele de oregano si am dat tigaia la cuptorul incins la 190 grade pt 10-15 minute.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

tigaia Lionese este o tigaie mica, asa ca blatul a iesit unul putin grosut, folositi o tava mai mare pt un blat subtire

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branzeturi si ciuperci de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.09.2013, 11:22

Super bunaaaaa

Lau 1

16.09.2013, 12:45

Cris2711 1

16.09.2013, 15:38

ce bine suna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa