Pizza din mălai cu vinete

de Gouda in Pizza, 21 Oct 2010 | 8088 vizualizari

 

Pizza Capriciosa din mălai! Ceva nou!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 50 g făină
  • 100 g mălai
  • 100 g unt
  • puţină apă
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutură:
  • 1 vînătă
  • 2 roşii
  • usturoi
  • busuioc uscat
  • 100 g caşcaval
  • 50 g brînză de casă
  • 20 g unt pentru uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din mălai cu vinete:

  Se amestecă făina cu unt, apă, sare, piper şi se lasă se se odihnească aluatul 1 oră. În acest timp se feliază vinetele rondele şi se coc in cuptor. Se taie roşiile rondele şi caşcavalul se dă prin rozătoare.

  Se întinde aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, se aşează brînza mărunţită, apoi jumătate din vinete, roşii, usturoi, busuioc şi deasupra se repetă stratul terminindu-l cu caşcaval.

  Se pune pizza la cuptor pe 30 minute.

Poftă mare!

TIPS-URI

1

Sincer mi s-a terminat făina, din această cauză am întrebuinţat mălai, dar consider această pizza ca o descoperire ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din mălai cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

23.10.2010, 01:42

interesant

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:43

Chiar descoperire! Arata de-mi vine sa o pap!

adry88 1

23.05.2011, 11:10

foarte interesant

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella,legume,salam si kaizer