Pizza family

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 25 Iun 2010 | 2557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 30 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei

TOPPING:

  • salam
  • sunca
  • ciuperci
  • masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • oua

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza family:

Drojdia se dizolva in apa si se pune peste faina dintr-un castron,se adauga sarea,uleiul,zaharul si se framanta un aluat care se lasa la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.Se imparte compozitia in 4 parti si se intinde in foi rotunde care se pun intr-o tava unsa cu ulei.Aluatul se unge cu sos de rosii,se presara cascaval ras,se pun felii de salam,sunca,masline,ciuperci,rosii,oua fierte si la sfarsit se presara cascaval.Se lasa la cuptor aprox 20 min pana se rumeneste.Mi-au iesit 4 pizza de 24 cm.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza family" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

26.06.2010, 17:43

foarte bine arata si eu vreau o portie la schimb de furci se poate?

Laly 1

30.06.2010, 12:56

Daca-i pizza vin si eu la o portie.Eu aduc bautura

adry88 1

07.07.2011, 17:20

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu mere

de GeorgiG 5

ieri la 17:31

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

Tort Saint Honoré

de Ancutsa 5

pe 16.02 la 18:40

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou si salam