Pizza frageda

de Ina in Pizza, 24 Aug 2011 | 3655 vizualizari

 

Se topeste in gura de frageda ce-i...

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 6 oua
  • 200 g.  kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 80 g unt
  • masline verzi, fara samburi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza frageda:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu untul topit si le incorporam in albusuri. Turnam faina treptat mixand continuu. La final potrivim de sare si adaugam si un praf de piper.


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei.


Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, in mod egal pe intreaga suprafata . Ciupercile le scurgem de apa si le adaugam pe suprafata aluatului. Procedam lafel si cu maslinele, dupa ce indepartam samburii.


Toate aceste ingrediente le apasam usor in aluat, astfel ca in urma coacerii vom obtine o consistenta ca de placinta. Presaram pe toata suprafata patrunjel verde , tocat.


Coacem 20-30 minute la foc mic.


Servim calda, cu ketchup, dar este excelenta si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza frageda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ina 1

25.08.2011, 14:02

) Ete ce m-a aparat sor'mea ))) Las-o, bre, sa zica ce vrea.... pentru unii asta-i un job: sa comenteze
Si din cate stiu eu ( putin, e drept ) , pandispanul e dulce....

Ina 1

25.08.2011, 14:03

Mona, eu tot cu suc de rosii o pap, dar aici nu stiu nici eu de ce am doar poze fara )

mirela0911 1

25.08.2011, 23:13

Ce as manca si eu o bucata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Pizza greceasca