Pizza frageda

de Ina in Pizza, 24 Aug 2011 | 3078 vizualizari

 

Se topeste in gura de frageda ce-i...

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 6 oua
  • 200 g.  kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 80 g unt
  • masline verzi, fara samburi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza frageda:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu untul topit si le incorporam in albusuri. Turnam faina treptat mixand continuu. La final potrivim de sare si adaugam si un praf de piper.


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei.


Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, in mod egal pe intreaga suprafata . Ciupercile le scurgem de apa si le adaugam pe suprafata aluatului. Procedam lafel si cu maslinele, dupa ce indepartam samburii.


Toate aceste ingrediente le apasam usor in aluat, astfel ca in urma coacerii vom obtine o consistenta ca de placinta. Presaram pe toata suprafata patrunjel verde , tocat.


Coacem 20-30 minute la foc mic.


Servim calda, cu ketchup, dar este excelenta si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza frageda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ina 1

25.08.2011, 14:02

) Ete ce m-a aparat sor'mea ))) Las-o, bre, sa zica ce vrea.... pentru unii asta-i un job: sa comenteze
Si din cate stiu eu ( putin, e drept ) , pandispanul e dulce....

Ina 1

25.08.2011, 14:03

Mona, eu tot cu suc de rosii o pap, dar aici nu stiu nici eu de ce am doar poze fara )

mirela0911 1

25.08.2011, 23:13

Ce as manca si eu o bucata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa cu aluat fara framantare