Pizza grill cu spanac

de mirela0911 in Pizza, 8 Mai 2011 | 3329 vizualizari

 

Aveam cateva frunze de spanac in frigider si am vrut sa fac ceva cu ele sa nu le arunc, asa ca am cautat pe internet si am gasit aceasta pizza, delicioasa si foarte satioasa.

 

INGREDIENTE

  • aluat pt blatul de pizza
  • 300g spanac
  • 2 lg ulei masline
  • 1 cup mozzarela
  • 150g piept de pui
  • sare, piper
  • sos Alfredo
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza grill cu spanac:

Am facut un aluat din faina, drojdie, apa, sare si putin ulei. L-am lasat la dospit.

Spanacul bine spalat se pune la fiert si apoi taiat dupa ce s-a scurs bine.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se raceste si se toaca maruntel (eu l-am dat la robot).

Sosul se pune la foc, se adauga piperul dupa care adaugam spanacul. Se amesteca bine si se pastreaza la cald.

Dupa ce a crescut aluatul, il intindem in forma de cerc. Deasupra ungem cu o lingura de ulei iar partea unsa o punem intr-o tigaie de gratar (in reteta originala era pe gratar, eu am pus in tigaie pt gratar) si o lasam sa se coaca aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste frumos. Se unge partea de deasupra cu cealalta lingura de ulei si se intoarce.

Dupa cele aproximativ 5 minute, se ia aluatul si se pune intr-o tava de tarta, se toarna peste aluat sosul cu spanacul, se presara carnea de pui iar deasupra mozzarela data pe razatoarea mare. Se da la cuptor pana se topeste mozzarela si prinde culoare. Se serveste calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza grill cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

09.05.2011, 15:50

Lilik, Cris, Vladimir multumesc de vizita

gaby_duceag 1

09.05.2011, 19:15

cred ca-i buna
imi place mult spanacul

mamaieelena 1

17.05.2011, 06:59

buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui afumat si cascaval