Pizza grill cu spanac

de mirela0911 in Pizza, 8 Mai 2011 | 1128 vizualizari

 

Aveam cateva frunze de spanac in frigider si am vrut sa fac ceva cu ele sa nu le arunc, asa ca am cautat pe internet si am gasit aceasta pizza, delicioasa si foarte satioasa.

 

INGREDIENTE

  • aluat pt blatul de pizza
  • 300g spanac
  • 2 lg ulei masline
  • 1 cup mozzarela
  • 150g piept de pui
  • sare, piper
  • sos Alfredo
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza grill cu spanac:

Am facut un aluat din faina, drojdie, apa, sare si putin ulei. L-am lasat la dospit.


Spanacul bine spalat se pune la fiert si apoi taiat dupa ce s-a scurs bine.


Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se raceste si se toaca maruntel (eu l-am dat la robot).


Sosul se pune la foc, se adauga piperul dupa care adaugam spanacul. Se amesteca bine si se pastreaza la cald.


Dupa ce a crescut aluatul, il intindem in forma de cerc. Deasupra ungem cu o lingura de ulei iar partea unsa o punem intr-o tigaie de gratar (in reteta originala era pe gratar, eu am pus in tigaie pt gratar) si o lasam sa se coaca aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste frumos. Se unge partea de deasupra cu cealalta lingura de ulei si se intoarce.


Dupa cele aproximativ 5 minute, se ia aluatul si se pune intr-o tava de tarta, se toarna peste aluat sosul cu spanacul, se presara carnea de pui iar deasupra mozzarela data pe razatoarea mare. Se da la cuptor pana se topeste mozzarela si prinde culoare. Se serveste calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza grill cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

09.05.2011, 15:50

Lilik, Cris, Vladimir multumesc de vizita

gaby_duceag 1

09.05.2011, 19:15

cred ca-i buna
imi place mult spanacul

mamaieelena 1

17.05.2011, 06:59

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite