Pizza cu sunca si ciuperci

de Lorra in Pizza, 12 Oct 2013 | 1058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 ml apa
  • 20 gr. drojdie
  • un praf de sare
  • un praf de apa
  • ulei pentru framantat
  • +
  • 150 gr. ciuperci (conserva)
  • 200 gr. sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 1/2 buc ardei gras
  • ketchup
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si ciuperci:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.


Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.


Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.


Pe blatul de pizza se pune un strat consistent de ketchup, apoi cascaval, ardeiul gras, ciupercile, sunca, restul de cascaval si se presara busuiocul.


Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se aseaza pizza,apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lorra 1

12.10.2013, 22:07

Rocsi

Lia_ 1

13.10.2013, 23:28

cu asta nu dai gres

Lorra 1

14.10.2013, 09:21

Asa-i Lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite