Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Unii cer,alta presteaza........
Blat : Intr-un castron cernem faina ,adaugam sarea si amestecam .Facem in mijloc loc si punem drojdia maruntita,apoi adaugam un pic de apa calduta si incepem sa omogenizam usor incorporand si faina,mai turnam un pic de apa calduta si tot asa pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste, apoi incorporam si uleiul si incepem sa framantam bine,din cand in cand luam aluatul si-l trantim de blatul de lucru,cca 30 min, apoi lasam cca 1 si 1/2 ora sa creasca. Cat timp creste aluatul pregatim umplutura,taiem carnatul rondele subtiri,cascavalul il taiem batonase,mozzarela in cubulete si maslinele fasioare subtirele. Dupa ce a crescut aluatul,luam o tava rotunda pentru pizza,o ungem cu ulei si asezam hartie de copt,peste hartia de copt intindem aluatul ,punem piure de rosii si il intindem pe toata suprafata pizzei,apoi asezam restul de ingrediente.Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 30 min sau fiecare in functie de cuptorul pe care-l are acasa,aluatul trebuie sa fie pufos si facut.
1
sub tava de pizza am pus un vas cu apa
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola