Pizza cu carnati picanti

de Constelatialeu in Pizza, 17 Oct 2015 | 891 vizualizari

 

Unii cer,alta presteaza........

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • apa calda
  • 2 linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • cca 150 g carnati picanti
  • cca 100 g cascaval
  • cca 150 g mozzarela
  • piure de rosii San Fabio
  • masline verzi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati picanti:

Blat : Intr-un castron cernem faina ,adaugam sarea si amestecam .Facem in mijloc loc si punem drojdia maruntita,apoi adaugam un pic de apa calduta si incepem sa omogenizam usor incorporand si faina,mai turnam un pic de apa calduta si tot asa pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste, apoi incorporam si uleiul si incepem sa framantam bine,din cand in cand luam aluatul si-l trantim de blatul de lucru,cca 30 min, apoi lasam cca 1 si 1/2 ora sa creasca. Cat timp creste aluatul pregatim umplutura,taiem carnatul rondele subtiri,cascavalul il taiem batonase,mozzarela in cubulete si maslinele fasioare subtirele. Dupa ce a crescut aluatul,luam o tava rotunda pentru pizza,o ungem cu ulei si asezam hartie de copt,peste hartia de copt intindem aluatul ,punem piure de rosii si il intindem pe toata suprafata pizzei,apoi asezam restul de ingrediente.Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 30 min sau fiecare in functie de cuptorul pe care-l are acasa,aluatul trebuie sa fie pufos si facut.

 

TIPS-URI

1

sub tava de pizza am pus un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

-Licurici- 1

18.10.2015, 11:16

Buna rau!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:57

minunata!

mirela0911 1

19.10.2015, 13:30

Ce frumos ai ornat-o!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu piept de pui