Pizza pe blat de foietaj

de deyutzky in Pizza, 14 Sep 2014 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj (400 g)
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • cateva felii de kaizer
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri rosii cuburi cu tot cu suc din conserva (SunFood am folosit eu)
  • sare
  • piper
  • cas proaspat ras
  • o rosie mare
  • ciuperci din conserva
  • Sos pt blat:
  • 4 linguri suc de rosii din conserva
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de foietaj:

Taiem cu cutitul blatul dupa forma in care il vom pune si mai taiem cateva bucati subtiri pentru margini.


Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.


Batem oul cu putina sare si ungem marginile blatului, apoi lipim marginile de aluat si le ungem si pe ele cu oul batut. Intepam marginile cu o furculita.


Ungem suprafata blatului cu sosul pregatit din: 4 linguri suc de rosii, oregano, sare si piper dupa gust si cas proaspat ras.


Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei in care calim putin usturoiul taiat marunt, ceapa taiata juliene, kaizerul taiat cuburi, iar la sfarsit punem cele 3-4 linguri de cuburi de rosii din conserva. Punem sare si piper dupa gust si turnam acest amestec peste blat.


Adaugam cateva ciuperci si felii de rosii (rosia ramasa o taiem felii).


Dam tava la cuptor la foc mediu pana cand pizza este gata.


Inainte cu 10 minute sa o scoatem din cuptor mai presaram deasupra niste cas proaspat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:38

ce idee interesante

Rocsi 1

15.09.2014, 20:16

diaconta 1

16.09.2014, 22:35

ce pizza buna ai facut Deyu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa