Pizza cu sardine

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • apa calduta
  • 1 lingura unt
  • umplutura
  • 1 cutie sardine in ulei
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu
  • telemea
  • cascaval
  • sare
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sardine:

Drojdia se dizolova in apa calduta si untul moale.Framantam un aluat elastic si nelipicios adaugand treptat apa calduta.Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul intr-o foaie de cca 1-2 cm.Ungem aluatul cu ketchup,adaugam felii de rosii.Condimendam cu sare si piper deasupra


Adaugam deasupra cascavalul si telemeaua rasa(o amestecam),bucati de sardine si felii de ardei rosi.


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos cca 20 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sardine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadea68 1

30.09.2013, 18:52

babi5 1

30.09.2013, 20:17

Andreea Caroline 1

30.09.2013, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat