Pizza cu blat de susan

de Bya Ralu in Pizza, 19 Sep 2013 | 1372 vizualizari

 

am facut blatul dupa reteta lui patty, cu susan,e tare bun

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g apa calduta
  • 1 plic drojdie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de zahar
  • 30 g susan

Pentru umplutura:

  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 felii de muschi file
  • mozzarella
  • branza emmentaler
  • sare.piper.oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de susan:

Intr-un castron punem faina,drojdia in mijloc,zaharul si turnam cate putina apa calda,amestecam cu o lingura de lemn.Adaugam uleiul,susanul si mai punem faina daca mai este nevoie.


Se framanta cu mana,pana avem un aluat nelipicios.


Se lasa 30-40 min intr-un castron acoperit in cuptorul cu microunde (fara a se da drumul)ca sa nu fie diferente de temperatura.


Pe masa de lucru presaram faina,punem aluatul si il intindem bine(in functie de tava).


Punem aluatul in tava,il modelam cu o furculita.


Ceapa o taiem feliute,o punem la calit in ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse si condimentele,lasam cateva minute pe foc.


Rosiile cuburi se pun in blender si se fac pasta,punem o lingura de ulei si oregano,amestecam bine si intindem peste aluat.


Punem si ciuperciile calite,muschiul file taiat cubulete,mozzarella taiata cuburi si presaram branza emmentaler rasa(la inceput sau cand e aproape gata).


Se lasa la cuptor cam 30-40 minute(pana se rumeneste putin aluatul)

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

21.09.2013, 17:14

Da a ieșit super:*

sebirizescu 1

21.09.2013, 19:49

foarte buna a fost

Bya Ralu 1

23.09.2013, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci