Pizza cu blat de susan

de Bya Ralu in Pizza, 19 Sep 2013 | 3616 vizualizari

 

am facut blatul dupa reteta lui patty, cu susan,e tare bun

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g apa calduta
  • 1 plic drojdie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de zahar
  • 30 g susan

Pentru umplutura:

  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 felii de muschi file
  • mozzarella
  • branza emmentaler
  • sare.piper.oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de susan:

Intr-un castron punem faina,drojdia in mijloc,zaharul si turnam cate putina apa calda,amestecam cu o lingura de lemn.Adaugam uleiul,susanul si mai punem faina daca mai este nevoie.

Se framanta cu mana,pana avem un aluat nelipicios.

Se lasa 30-40 min intr-un castron acoperit in cuptorul cu microunde (fara a se da drumul)ca sa nu fie diferente de temperatura.

Pe masa de lucru presaram faina,punem aluatul si il intindem bine(in functie de tava).

Punem aluatul in tava,il modelam cu o furculita.

Ceapa o taiem feliute,o punem la calit in ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse si condimentele,lasam cateva minute pe foc.

Rosiile cuburi se pun in blender si se fac pasta,punem o lingura de ulei si oregano,amestecam bine si intindem peste aluat.

Punem si ciuperciile calite,muschiul file taiat cubulete,mozzarella taiata cuburi si presaram branza emmentaler rasa(la inceput sau cand e aproape gata).

Se lasa la cuptor cam 30-40 minute(pana se rumeneste putin aluatul)

TIPS-URI

1

se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale