Pizza ,,cu de toate,,

de Micutza Luana in Pizza, 22 Feb 2014 | 4199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blatul
  • 2 linguri ulei
  • o cana de lapte
  • un plic de drojdie
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • compozitia
  • 15o gr sunca de praga
  • 100 gr ceafa afumata
  • o cutie ciuperci
  • ceapa mica
  • unt
  • masline
  • un ardei rosu
  • sare piper
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ,,cu de toate,,:

Blatul .

Se mixeaza ouale zu zaharul peste care se pune drojdia , apoi adaugam laptele si faina cat cuprinde .

Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul si lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Taiem toate mezelurile cubulete si le calim in putin unt .

Le punem peste aluat si dam la cuptor  circa 35 minute.

Cand este gata adaugam cascavalul ras si mai lasam un minut la cuptor .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ,,cu de toate,," nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza