Pizza Hawai, editia a II-a revizuita

de Panacris in Pizza, 3 Noi 2019 | 2478 vizualizari

 

Acum vă aduc o pizza mai altfel, n-am mai facut-o după marele concurs cu pizzza ;) :))) Acum i-a venit din no rândul ;) Robertel, de ceva vreme, mă tot întreabă: Mamski, faci și tu o pizza cu ananas, că am fost la X și mi-a plăcut???  Nohhh, pot să rezist în fața Zmeului cel mic, nuuu, și acum i-a vent rândul ;) 
 
Super faină, super aromată, super gustoasă! Până și TataZmeu, pe are l-am anunțat dinainte, să nu aibe vreun șoc :D :))), a apreciat-o ;) poze artistice de prezentare n0am, că s-a evaporat instant :D Se cere, refăcută ;) Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • Faină alba de grâu cca. 300 g,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Zahăr tos 1 lingură,
  • Drojdie uscată Pakyama 1 lingură,
  • Apă cca. 200 ml,
  • Ulei de măsline 2 linguri.
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ:
  • Ananas bucățele din conservă cca. 5 linguri,
  • Cașcaval Koliba cca. 100 g,
  • Șuncă de praga cca. 100 g,
  • Ciuperci champignon din conservă cca. 100 g
  • Oregano ½ linguriță,
  • Ketchup Heinz cca. 150 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawai, editia a II-a revizuita:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!)

Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.

După ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza.

Se așează în tavă și se începe montarea pizzei. Se pune primul strat de ketchup, oregano, felii de cașcaval, felii de șuncă, ciupercile tăiate mărunt, bucățile de ananas, scurse de zeama din conservă, se așează cât mai artistic, se asezonează cu oregano, se presară un nou strat de cașcaval ras, apoi se ornează cu puțin ketchup.

Se introduce pizza în cuptorul încins în prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawai, editia a II-a revizuita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui si sunca