Pizza la tigaie

de MotanLaOale in Pizza, 10 Mar 2015 | 58331 vizualizari

 

De la Dia am preluat-o. Foarte rapida si buna este!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • 1 1/2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 7-8 linguri faina
  • ketchup
  • oregano
  • piper
  • 50g bacon
  • 50g salam crud uscat
  • 50g carnati secuiesti cu busuioc
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 ardei capia
  • 8-10 masline
  • unt pentru uns tigaia
  • tigaie cu capac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Blat: Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi curge. Tigaia se unge obligatoriu cu unt. Se pune compozitia in tigaia unsa si se niveleaza.

Se pune ketchup si se presara oregano si piper. Se rade un strat subtire de cascaval. Se pun si celelalte ingrediente feliate subtire in ordinea dorita. Se rade cascaval deasupra din abundenta.

Se pune capacul peste tigaie si se lasa la foc mic. Nu se deschide capacul primele 10 minute.

Dupa 10-12 minute se ridica capacul si se verifica daca blatul este copt pe partea de jos.Cand blatul este pe gustul vostru se scoate pizza din tigaie. (eu am tinut-o 16 minute)

Se serveste calda.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa plac.

2

Eu am avut o tigaie de 32 cm diametru, antiaderenta, cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida la tigaie