Pizza

de sandytza in Pizza, 20 Iul 2009 | 2825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g faina,
  • o lingurita de zahar,
  • sare,
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie,
  • 150 ml apa.
  • Pentru umplut , la alegere.
  • Eu am folosit:  
  • sunca de pui ,
  • sunca de porc,
  • salam de curcan,
  • carnati oltenesti,
  • ciuperci,
  • masline,
  • cascaval razalit,
  • parmegiano,
  • oregano
  • si un pic de ulei de masline.
  • Mai avem nevoie de
  • pasta de rosii sau ketchup pentru uns pizza .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

aluat

250g faina, o lingurita de zahar, sare, 3 linguri ulei, drojdie, 150 ml apa.

Se pun intr-un pahar drojdia,zaharul, 2-3 ling de apa calduta si 2 ling de faina.Se lasa cateva minute sa se umfle apoi se toarna totul peste faina ramasa si se adauga restul de apa si uleiul. Se framanta bine si se lasa la dospit. Dupa ce a dospit se pune in tava se unge cu ketchup apoi se adauga ingredientele : sunca de pui ,sunca de porc, salam de curcan, carnati oltenesti, ciuperci, masline,cascaval razalit,parmegiano,oregano si un pic de ulei de masline. Se pune la cuptorul incalzit la 180 grade 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )