Pizza

de sandytza in Pizza, 20 Iul 2009 | 2399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g faina,
  • o lingurita de zahar,
  • sare,
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie,
  • 150 ml apa.
  • Pentru umplut , la alegere.
  • Eu am folosit:  
  • sunca de pui ,
  • sunca de porc,
  • salam de curcan,
  • carnati oltenesti,
  • ciuperci,
  • masline,
  • cascaval razalit,
  • parmegiano,
  • oregano
  • si un pic de ulei de masline.
  • Mai avem nevoie de
  • pasta de rosii sau ketchup pentru uns pizza .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

aluat

250g faina, o lingurita de zahar, sare, 3 linguri ulei, drojdie, 150 ml apa.

Se pun intr-un pahar drojdia,zaharul, 2-3 ling de apa calduta si 2 ling de faina.Se lasa cateva minute sa se umfle apoi se toarna totul peste faina ramasa si se adauga restul de apa si uleiul. Se framanta bine si se lasa la dospit. Dupa ce a dospit se pune in tava se unge cu ketchup apoi se adauga ingredientele : sunca de pui ,sunca de porc, salam de curcan, carnati oltenesti, ciuperci, masline,cascaval razalit,parmegiano,oregano si un pic de ulei de masline. Se pune la cuptorul incalzit la 180 grade 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa