Pizza la tigaie cu faina de malai la baza

de Gagarin in Pizza, 29 Mar 2016 | 1708 vizualizari

 

Nu stiu cati dintre voi ati fost la pizza Hut sa gustati un blat clasic de acolo dar vreau sa va zic ca puteti face si voi acasa un aluat asemanator si o pizza delicioasa.
Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=f4M48_62TNo

 

INGREDIENTE

  • faina 500g
  • apa 250 g
  • ulei 2 linguri
  • sare 2g
  • drojdie sfert/jumate de cub- depinde cum va grabiti :)
  • cascaval 200 g
  • ementaler 200 g
  • pasta tomate(concentrat 30%) 50 g
  • condiment pizza 5g (busuioc, oregano, cimbru)
  • sunca 100 g
  • salam picant 100 g
  • carnati 100 g
  • ciuperci 100 g
  • ceapa verde 50 g
  • ardei rosu 50 g
  • porumb 70 g
  • masline 70 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie cu faina de malai la baza:

Se pune drojdia maruntita in apa si se lasa 5 minute, se toarna apa cu drojdia peste faina, adaugam sare si ulei si ne apucam de malaxat.


Dupa 8 minute portionam aluatul in 3, il facem bilute si il punem intr-o oala uleiata si il acoperim. Il lasam la dospit aprox. 30 de minute.


Cu o spatula luam aluatul si il intindem in tigaia uleiata in care am presarat faina de malai.


Prima data ungem aluatul cu sos(pasta de tomate 30% amestecata cu putina apa si condimentul pizza). Eu prefer rosii San Morezano crescute la tara si stoarse acasa (cel mai bun sos).


Punem branza si apoi carnea iar dupa legumele. Pe deasupra toping de ementaler.


Se baga la cuptor la aprox 360 grade Celsius. (eu nu am timer nici gradatie de temperatura deci tin pizza in cuptor dupa ochi)


Scoatem afara din cuptor si savuram.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie cu faina de malai la baza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Rocsi 1

30.03.2016, 19:46

MotanLaOale 1

31.03.2016, 14:49

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 22:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu fineti
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui picante  cu bere si stafide

ieri la 22:20

Turtă dulce

ieri la 22:18

Aperitive de sarbatoare

ieri la 21:14

Tarta cu pere si branza

de oanapl 6

ieri la 21:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza