Pizza la tigaie cu faina de malai la baza

de Gagarin in Pizza, 29 Mar 2016 | 1058 vizualizari

 

Nu stiu cati dintre voi ati fost la pizza Hut sa gustati un blat clasic de acolo dar vreau sa va zic ca puteti face si voi acasa un aluat asemanator si o pizza delicioasa.
Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=f4M48_62TNo

 

INGREDIENTE

  • faina 500g
  • apa 250 g
  • ulei 2 linguri
  • sare 2g
  • drojdie sfert/jumate de cub- depinde cum va grabiti :)
  • cascaval 200 g
  • ementaler 200 g
  • pasta tomate(concentrat 30%) 50 g
  • condiment pizza 5g (busuioc, oregano, cimbru)
  • sunca 100 g
  • salam picant 100 g
  • carnati 100 g
  • ciuperci 100 g
  • ceapa verde 50 g
  • ardei rosu 50 g
  • porumb 70 g
  • masline 70 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie cu faina de malai la baza:

Se pune drojdia maruntita in apa si se lasa 5 minute, se toarna apa cu drojdia peste faina, adaugam sare si ulei si ne apucam de malaxat.


Dupa 8 minute portionam aluatul in 3, il facem bilute si il punem intr-o oala uleiata si il acoperim. Il lasam la dospit aprox. 30 de minute.


Cu o spatula luam aluatul si il intindem in tigaia uleiata in care am presarat faina de malai.


Prima data ungem aluatul cu sos(pasta de tomate 30% amestecata cu putina apa si condimentul pizza). Eu prefer rosii San Morezano crescute la tara si stoarse acasa (cel mai bun sos).


Punem branza si apoi carnea iar dupa legumele. Pe deasupra toping de ementaler.


Se baga la cuptor la aprox 360 grade Celsius. (eu nu am timer nici gradatie de temperatura deci tin pizza in cuptor dupa ochi)


Scoatem afara din cuptor si savuram.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie cu faina de malai la baza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

30.03.2016, 19:46

MotanLaOale 1

31.03.2016, 14:49

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute