Pizza

de raluxas in Pizza, 13 Noi 2010 | 1663 vizualizari

 

Pizza !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 LG ulei 
  • 250 ml lapte 
  • 480 gr faina 
  • 1/2 cub drojdie 
  • 1/4 ardei 
  • masline rondele 
  • o conserva boabe porumb 
  • 1 ceapa mica 
  • 1 conserva ciuperci taiate 
  • cascaval ras 
  • mezel, cam ce aveti prin casa, eu folosesc kaiser 
  • pasta de rosii 
  • piper, oregano
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:


Aluatul l-am facut la masina de facut paine folosind programul de framantare si crestere - la mine dureaza 1 ora 30 min.Cand e gata se intinde in forma rotunda cu o grosime de jumatate de cm. In tava se pune putin malai si apoi aluatul de pizza (da un gust si aspect mai deosebit). Se unge cu pasta de rosii si apoi se pune porumbul. Peste porumb se pune cascaval ras pentru a se fixa la coacere boabele de porumb. Apoi se pun ciupercile, ardeiul, ceapa, kaiserul, piper, oregano. La final se pune un strat consistent de cascaval ras . Se orneaza cu felii de masline si rosii (optional - eu pun numai cand am)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

13.11.2010, 22:55

Prima,ce bine arata

nadina73 1

14.11.2010, 10:56

eu a doua

ionix 1

14.11.2010, 17:23

imi place cum ai asezat maslinele... se vede bine...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu rucola si prosciutto crudo